Manisa'da Bugün

KEMAL ÖZDEŞ İMZADAN SONRA NEDEN CENGİZ ERGÜN'E GİTTİ

SPOR

Reha Erginer'in ayrılmasında sonra Manisaspor yönetimi tarafından teknik patronluk koltuğuna oturan Kemal Özdeş'in anlaşma sonrası neden Cengiz Ergün'ün yanına gitti.

 Reha Erginer'in görevden ayrılmasının hemen ardından Teknik Patron koltuğuna oturan Kemal Özdeş 2011-2012 sezonunda takımı bıraktığım için pişmanım yarım kalan hesabı kapatmaya geldim demişti.

Manisaspor yöneticileri ile yapılan görüşmelerde Kemal Özdeş ile herhangi bir ücret konuşulmadığı söylenmiş Manisa spor kamoyu tarafından bu davranış büyük takdir kazanmıştı.

Özdeş'in imza atmasının hemen ardından ise Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etmesi ise Manisaspor'a emek vermiş eski futbolcu ve Teknik Direktörler tarafında tepki ile karşılanmıştı.

Manisasporlu eski futbolcular ve teknik direktörlerin iddialarına göre ise Reha Erginer'in takımdan ayrılmasını Cengiz Ergün'ün istediği ve Kemal Özdeş'in Manisaspor'un başına gelmesinde en çok emek sarfeden Cengiz Ergün olduğu dillendiriliyor.

Reha Erginer yönetimindeki Manisaspor'un gecen sezonun ilk yarısında devreyi lider kapatmasının hemen ardından Cengiz Ergün'ün Manisaspor'a takviye yapılması için elimizden ne geliyorsa yapacağız açıklamalarının ardın herhangi bir transferinde yapılmaması ise Eski Futbolcular tarafından bir hayli sert bir şekilde eleştriliyor.

Cengiz Ergün'ün geçtiğimiz gün Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ve Kemal Özdeş ile yapmış olduğu toplantıda Manisa için güç birliği yapacağız açıklamasının ardından Eski Futbolcu ve Teknik Direktörler "İnşallah Cengiz Başkan sözünü tutar ve Manisaspor eski günlerine döner" açıklamasını yaptılar.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.