Manisa'da Bugün

Kızılcahamam kamp günlüğü

SPOR

Takımımız Kızılcahamam kampında yeni sezon hazırlıklarını saat 18:30’da teknik direktörümüz Reha Erginer yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile sürdürdü.

 Antrenmanı Kızılcahamam kampında takımımızı ziyaret eden Başkanımız Emre Hasgör, Asbaşkanlarımız Hakan Kadayıfçılar, Mustafa Pekçetin, yönetim kurulu üyelerimiz Murat Kümüştekin, Bilge Balcı, Yalçın Akgümüş, Hasan Kaçire, Ömre Yılmaz ve Celal Bayar Üniversitesi BESYO Müdürü Prof. Dr. Niyazi Eniseler de izledi.
Antrenman ısınma koşusuyla başladı. Dar alan oyunlarıyla devam eden antrenman stretching ile tamamlandı. Antrenmanda futbolcularımız ise çalışmalar sırasında oldukça neşeli dakikalar yaşadı. Ekibimizde tedavisi devam eden İsmail Dinler ve U19 Milli Takım kampından dönen Eray Ataseven takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.
Takımımız hazırlıklarına 29 Temmuz Pazar günü saat 09:00’da gerçekleştireceği antrenman ile devam edecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.