Manisa'da Bugün

KIZILYILDIZ’IN KAPTANI MANİSAPOR’A

SPOR

Manisaspor, Kızılyıldız’ın kaptanı Nenad Milijas’ı transfer etmek için temasa geçti. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesi Kızılyıldız ekibiyle devam etmesi Manisaspor’un önündeki en büyük engel. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Nenad Milijas, geçtiğimiz sezon Sırbistan Süper Ligi’nde 29 maçta forma giyip 8 gol kaydetti.

Manisaspor, Kızılyıldız’ın kaptanı Nenad Milijas’ı transfer etmek için temasa geçti. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesi Kızılyıldız ekibiyle devam etmesi Manisaspor’un önündeki en büyük engel. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Nenad Milijas, geçtiğimiz sezon Sırbistan Süper Ligi’nde 29 maçta forma giyip 8 gol kaydetti. 2009-2012 sezonları arasında Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton forması giyen Nenad, Manisaspor forması giyen Nikola Mikic’in de yakın arkadaşı. Manisaspor hakkında Mikic’ten önemli raporlar alan Nenad, Manisaspor’da forma giymek istiyor. Şuan Kızılyıldız takımıyla Belçika’da kampta olan Nenad’ı Türkiye’ye getirmek isteyen Manisaspor yönetimi yapılan ön görüşmeden olumlu sonuç aldı. Kariyerinde 134 maça çıkan Sırp oyuncunun 29 golü bulunuyor. Sırbistan Milli Takım formasını da 13 kz terleten Nenad 2 gol kaydetti.

“Ön görüşme yaptık”

Manisaspor Sportif Direktörü Erman Güraçar, “Nenan Milijas ile ön görüşmeyi yaptık. Mukavelesi devam eden bir isim. Bu yüzden prosedürüne göre hareket etmek zorundayız. Yazışmaları yapıyoruz. Kendisini Türkiye’ye davet edip anlaşmak istiyoruz. Ancak en büyük engel şuan Belçika’da kampta olması. O yüzden temaslarımız sürüyor. Nenad, Premier Lig’de oynamış Manisaspor’a fayda sağlayacak bir isim. İnşallah önümüzdeki günlerde daha somut adımlar atacağız” diye konuştu.

“Ekip olarakçalışıyoruz”

Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen’de oyuncunun Manisaspor’a fayda sağlayacağını belirterek, “İzlediğimiz bildiğimiz bir isim. Kendisini İzmir’e davet edip oturup konuşacağız. Bu transferi bitirirsek önemli bir ismi kadromuza kazandırmış olacağız. Manisaspor için önemli işler yapmak istiyoruz. Ekip olarak çalışıyoruz” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.