Manisa'da Bugün

KUĞULAR MORALLİ KAPATTI:0-3

SPOR

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3. Lig A grubu temsilcisi Seramiksan Bayan Voleybol takımı, normal sezonun son karşılaşmasında Banaz'ı rahat yendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3. Lig A grubu temsilcisi Seramiksan Bayan Voleybol takımı, normal sezonun son karşılaşmasında deplasmanda Banaz Sanayispor karşılaştı. Seramiksan karşılaşmayı 3-1 kazanarak play off öncesi moral depoladı. Banaz’da oynanan karşılaşmayı Seramiksan 19-25, 17-25, 25-22, 13-25’lik setlerle kazandı. Normal sezonu Anemon Hotels’in ardından ikinci sırada tamamlayarak 15-16-17 Nisan tarihlerinde Afyon’da oynanacak olan 2. Lige yükselme karşılaşmalarına katılmaya hak kazanan Seramiksan, çalışmalarına ara vermeden devam edecek.
Seramiksan Bayan Voleybol Kulübü Asbaşkanı Burak Ersoy, “ Oyuncularımız ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Zorlu bir sezonu hedefliğimiz gibi play off biletini alarak noktaladık. Asıl lig bence şimdi başlıyor, play off ortamı daha farklı bir havada oynanıyor ve gelen her ekip en az bizim kadar güçlü. Biz takımımıza güveniyoruz ve 2.lig vizesini alarak Turgutlu’ya dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.