Manisa'da Bugün

Kulüpler Birliğinden Fikret Orman’a Adaylık Baskısı

SPOR

Sezon sonu yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyon başkanlığı için sürpriz bir isim ortaya çıktı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önemli bir aday olarak dillendirilmeye başlandı. Özellikle de kulüpler birliği yöneticilerinin bu konuda çok ciddi bir ısrarda bulunduğu ortaya çıktı.

Sezon sonu yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyon başkanlığı için sürpriz bir isim ortaya çıktı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önemli bir aday olarak dillendirilmeye başlandı. Özellikle de kulüpler birliği yöneticilerinin bu konuda çok ciddi bir ısrarda bulunduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda siyah beyazlı camia içinde de Fikret Orman ismine oldukça sıcak bakılıyor. Başkana olan güven ve inanç tamken TFF başkanı olması için çalışmalar yürütülmeye devam ediyor. Futbolun en güzel kalitesi Dinamobet sayesinde geliyor.

Fikret Orman’ın Cevabı Gecikmedi

Kulüpler birliği ve Beşiktaş camiası içinden başkana aday olması yönünde çağrılar gelirken, bu konu hakkındaki düşünceleri en çok merak edilen isim ise Fikret Orman oldu. Orman, "Bana destek vermezseniz aday olmam.” Sözlerini kullandı. Adaylık konusundaki düşüncelerini bu şekilde net bir ifade ile anlatan tecrübeli ismin, gelecekteki kararları ise henüz belirsizliğini koruyor. 7 yıllık bir başkanlık geçmişi olan ve yurtiçi ve yurtdışı temaslarının iyi olması nedeniyle bu yönde düşünce olduğunu belirtelim. Tecrübeli isme olan ilgi giderek büyüyor. konu hakkında Beşiktaş başkan adayı Hürser Tekinoktay da destek açıklamasında bulundu. Futbol severler ise https://bet.dinamoo.com farkıyla heyecan ortak olmayı sürdürüyor.

Sene Sonu Futbolda Seçimler Dönemi Olacak

Süper ligde sezonun tamamlanması ile beraber Beşiktaş kulübünde ve Türkiye Futbol Federasyonu’nda seçim dönemi olacak. İki başkanlık yarışı içinde adı geçen Fikret Orman çalışmalarını hızlandırmış durumda. Zamanın daha kesin sonuçlarını beraberinde getireceğini belirtsek de Fikret Orman’ın aldığı destekler ile beraber TFF başkan adaylığını çok daha ciddi bir şekilde düşünmesi bekleniyor. Nasıl bir yol izleneceği ve başkanların kim olacağı konusunda önemli soru işaretlerini varlığını koruyor. Sonuçları yakından takip edebileceksiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.