Manisa'da Bugün

KUPADA MANİSA DERBİSİ

SPOR

MANİSA'nın Türk futbolundaki 2 başarılı temsilcisi Süper Lig'deki Akhisar Belediyespor ile PTT 1'inci Ligi takımı takımı Manisaspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki ilk maçlarında birbirlerine rakip olacak.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Ankara Bölgesi'nden Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Müsabakanın biletleri kale arkaları 5, maraton 6, kapalı tribün ise 7 TL'den satılacak. Kombine kartların geçerli olmayacağı karşılaşmada passolig kartı olmayanlar, kimliklerini göstererek bilet alabilecek.

İki kulübün anlaşması doğrultusunda ev sahibi takım konumundaki Akhisar Belediyespor'un taraftarları maraton tribünü ile Gediz yönündeki kale arkasından, Manisasporlu futbolseverler ise kapalı alt tribün ile Spil yönündeki kale arkasından maçı izleyebilecek. İki takımın da ligde az süre alan oyunculardan kurulu kadrolarla sahaya çıkması beklenirken yönetici ve teknik adamlar, "Fair-Play'in ön planda olacağı ve hak edenin kazanacağı bir maç olsun" mesajını verdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.