Manisa'da Bugün

Luka Jovic Ceza Aldı

SPOR

Luka Jovic Ceza Aldı

Spor haberleri günlük yaşantıda oldukça önemli bir yer alıyor. Real Madrid takımında oynayan Luka Jovic'in babası Real Madrid'e uygulanan korona virüs karantinası kuralını ihlal ediyor. Oğlunun Sırbistan'a gitmesi adına bir açıklama yaptı. Dilerseniz lidyabet şikayet bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Sırbistan'a Neden Gitmek İstedi?

Babası, yıldız futbolcunun Sırbistan'a gitmesi hakkında bir açıklamada bulundu. Milan Jovic, oğluna iki defa test yapıldığını ve ikisinin de negatif çıktığını söyledi. Testler negatif olmasına rağmen şüpheler devam ediyordu. Oğlunun sağlıklı olduğundan dolayı Sırbistan'a gitmek istediğini fakat yanlış yaptığının da farkında olduğunu belirtti. Testler her ne kadar negatif de olsa tedbir amaçlı oğlunun gitmemesi gerektiğini düşünüyordu.

Jovic'in Diğer Sözleri

Jovic oğlunun Belgrad'a sevgilisinin hamile olduğundan dolayı gittiğini söyledi. Oğlunun, kız arkadaşını yalnız bırakmak istemediğini ve gittiğinde asla dışarı çıkmadıklarını belirtti. Sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafların ise daha önceki tarihte Madrid'de olduğunu ifade etti.

Luka Ceza Alacak Mı?

https://www.lidyabetsikayet.com/ Jovic Sırbistan hükümetini daima desteklediğini ve oğlunun bir suçu varsa cezasını çekmesini istediğini belirtti. Sırbistan başbakanı Ana Brnabiç ise Luka Jovic'i eleştirdi. Brnabiç, zengin ve yurt dışından gelen futbolcuların her şeyi yapmalarının mümkün olduğuna inanmalarının çok yanlış olduğunu ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.