Manisa'da Bugün

Manisa Belediyespor’dan Yaz Okulu Rekoru

SPOR

Manisa Belediyespor’un bu yıl Manisaspor ile birlikte futbol branşında açtığı yaz okulu büyük ilgi gördü. Manisaspor Alt Yapı Sorumlusu İsmail Özer, şu anda kayıt sayısının bin 100 rakamlarını geçtiğini belirterek, genç sporculara usta eğitmenler eşliğinde futbol dersleri verildiğini söyledi.

 Bu yıl futbol yaz okulunu Manisaspor ile birlikte açan Manisa Belediyespor, büyük bir rekora imza attı. Kayıtların devam ettiğini ve sayının şu anda bin 100’ü geçtiğini ifade eden Manisa Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu İsmail Özer, yoğun ilgi nedeniyle Manisalılara teşekkür etti. Genç sporculara Tarık Almış, Fikri Bayrıl ve Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde dört grup halinde eğitim verdiklerini ifade eden Özer, “Bu yıl alt yapıda Manisaspor ile ortaklaşa hareket ederek büyük bir planlama yaptık. Yaptığımız bu çalışmalarda karşılığını buldu. Manisa’da ilk defa bin 100 sporcuyu yaz okullarına kazandırdık. Önümüzdeki günlerde güz okulu ve kış okulu açarak alt yapıda ki bu çalışmalarımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi.


Amacımız Türk Futboluna Yeni Yetenekler Kazandırmak

Manisa Belediyespor alt yapı bünyesinde bulunan 10 takımı daha da arttırmak istediklerini dile getiren Manisa Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu İsmail Özer, “Manisa, Ege ve Türk Futbolu’na yeni yetenekler kazandırma amacındayız. Bu doğrultuda yönetim kurulumuz ile birlikte çalışıyoruz. Alt yapıda yetenekli sporcuları Manisaspor ve Manisa Belediyespor bünyesi altında toplayacağız” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.