Manisa'da Bugün

Manisa Büyükşehir Belediyespor iddialı

SPOR

SPOR Toto 3'üncü Lig ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor'un yeni başkanı Mevlüt Aktan, gelecek sezona için iddialı açıklamalar yaptı. Kent Park'ta basın mensuplarına iftar veren Aktan, "Geçmişte bazı hatalar yapıldı. Örneğin...

SPOR Toto 3'üncü Lig ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor'un yeni başkanı Mevlüt Aktan, gelecek sezona için iddialı açıklamalar yaptı.
Kent Park'ta basın mensuplarına iftar veren Aktan, "Geçmişte bazı hatalar yapıldı. Örneğin hiç iskelet kadro oturtamadık. Ancak hep birlikte yeni bir sayfa açacağız. Hatalardan ders çıkarıp 2'nci Lig'e yükselecek kadroyu kuracağız" dedi. Başkan Aktan, önümüzdeki günlerde 6-7 futbolcuyla daha sözleşme imzalayacaklarını belirterek, "Biz 3'üncü Lig'e yakışmıyoruz. Kuracağımız kadro şampiyonluğa oynayacak" açıklamasını yaptı. 
Manisa'da basketbol takımının eksik olduğunu da anlatan Mevlüt Aktan, "Basketbolla ilgili Manisa'da hiçbir faaliyet yok. Bu branşın eksikliğini hissediyoruz. Bizim genç takımımız var, profesyonel takım olması talebine kayıtsız kalmadık. 2'nci Lig'de bir takım vardı ve lige çıkmayacaklardı. 3 arkadaşımızı görevlendirdik ve o kulübü satın almayı düşündük.
Takımla görüşme aşamasındayız. Manisa Büyükşehir Belediyespor kulübünün bir misyonu ve felsefesi var. Şehirde 1.5 milyon kişiye hitap ediyoruz. Bunun yükünü çok iyi biliyoruz. 14 branşta faaliyet gösteriyoruz" dedi. 

FOTOĞRAF

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.