Manisa'da Bugün

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yalçın'la devam

SPOR

SPOR Toto 3'üncü Ligi 2'nci Grup'ta devre arasına play off hattında giren Manisa Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Levent Eriş'in istifasının ardından son 2 maçta geçici olarak görev alan yardımcı antrenör İsmail Yalçın,...

SPOR Toto 3'üncü Ligi 2'nci Grup'ta devre arasına play off hattında giren Manisa Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Levent Eriş'in istifasının ardından son 2 maçta geçici olarak görev alan yardımcı antrenör İsmail Yalçın, alınan 2 galibiyetle yönetimin güvenini kazanarak takımın sorumlusu oldu.
Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Mehmet Güzgülü, "Galibiyetler bu kararı almamızda belirleyici oldu. İsmail hocamızın takımı ve ligi yakından tanıması da önemli bir faktör" dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor'un ülke ve Manisa futbolu açısından önemli bir değer olduğunu dile getiren İsmail Yalçın ise, "Benim için büyük mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Kulübümüzü layık olduğu yere getirmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu. İmza törerine Genel Koordinatör Alparslan Ustamehmetoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersoy Arslan, Metin Memiş, Haşim Elmalı ve Spor Direktör Bülent Ataman da katıldı.

FOTOĞRAFLI

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.