Manisa'da Bugün

Manisa Manşet Gazetesi daha yeni gördü!

SPOR

Manisa Manşet gazetesi spor editörü Mustafa Tatlı Kombineler hakkındaki yazısı ses getirecek gibi duruyor!

 İşte Manisa Manşet gazetesi Spor editörü Mustafa Tatlı'nın O Yazısı:

BUNUN ADI İHANET

Tarihinin en zor günlerinden birini yaşayan ve bu nedenle rekor sayıda kombine satarak ayakta durmayı umut eden Manisaspor’a, Manisalıdan beklenmedik bir darbe geldi. Manisaspor Store’da iki fotoğraf var, bir fotoğrafta Manisaspor’un kombinesi alıcı beklerken, diğer fotoğrafta GS-Lazio maçı biletleri kapış kapış gidiyor

Spor Toto Süper Lig’e veda ettikten sonra yönetim değişikliğine giden ve öncelikle mali yapıyı düzenleyip genç bir ekiple ligde kalmayı amaçlayan Manisaspor’a, bu kentte yaşayan vatandaşlardan destek gelmiyor... Manisaspor Store’da dün yaşanan görüntüler, “Eyvah Eyvah” dedirtti.

YOĞUNLUK GALATASARAY İÇİNMİŞ!..

MANŞET olarak Manisaspor Store’da satışa sunula yeni sezon kombinelerine olan ilgiyi haber yapmaya gittiğimizde maalesef karşılaşmak istemediğimiz acı bir sürprizle karşılaştık. Kapıdaki kuyruk ile içerideki yoğunluğun Manisaspor için olmadığını çok geçmeden anladık. Mağazanın bir bölümünde bu akşam 22.00’de İzmir’de oynanacak Galatasaray-Lazio maçının biletleri satılırken diğer bölümünde ise Manisaspor’un kombineleri alıcısını bekliyor. Mağazaya gelenlerin Manisaspor’un kombinesini değil de Galatasaray hazırlık maçı (!) biletlerini sormasına şahit olmak, tüylerimizi ürpertti.

BİLET SATIŞLARI KOMBİNEYİ 3’E KATLADI

Manisapor Store mağazası aynı zamanda Biletix’in Manisa’daki şubesi… Bu yüzden satışı yapılan biletlerin detayına girdiğimizde asıl vahim tablo ortaya çıktı. Maçın Kale Arkası biletleri 20, Açık tribün biletleri 35, Kapalı tribün biletleri 50 liradan 31 Temmuz’da satışa sunuldu. Mağaza çalışanlarından GS-Lazio maçının biletlerinden dün öğle saatleri itibarıyla 13 bin liralık hasılat elde edildiği bilgisini aldık. Buraya kadar nefesimizi tutarak dinledik ve 30 Temmuz itibarıyla satışa sunulan Manisaspor’un kombinesini sorduğumuzda ise büyük şaşkınlık yaşadık. En ucuzu 45 liradan satışa sunulan Manisaspor’un 30 kombine sattığı ve 5 bin lira hasılat elde ettiği kaydedildi.

GÜNAYAR: “BURADA BİR GÜN ADAM DÖVEBİLİRİZ”

Mağaza Sorumlusu Serkan Günayar’a bu tabloyu yaşarken neler hissettiklerini sorduk. “Burada bir gün adam dövebiliriz” diyen Günayar, “Kentimize hizmet amacıyla binbir güçlükle kurulan Manisaspor mağazasında, komedi filmlerini aratmayacak türden diyaloglar yaşıyoruz. Yaşadığımız stres sadece Galatasaray’ın maçıyla ilgili değil. Örneğin “Fenerbahçe forması var mı?” diye sorup da ‘hayır’ cevabını verince üstüne ukalaca “neden satmıyorsunuz?” diye soranlar var. Biri de içerisi Siyah-Beyaz olduğu için Beşiktaş’ın formalarının ne kadar olduğu soruyor. Fenerbahçe-Elazığspor maç bileti ile Akhisar Belediyespor’un kombinesini bile soranlar var. Gerçek Manisasporluluk gözüyle baktığımız için bu yaşananlar çok zorumuza gidiyor. Kentimizin Manisaspor’a duyarsız olduğunu görmek, bizleri gerçekten yaralıyor. Bu tarz durumlarda üzerimizde büyük bir stres oluşuyor. Manisalıların takımına sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.