Manisa'da Bugün

Manisa Tso'dan Manisaspor'a Loca Desteği

SPOR

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, 19 Mayıs Stadyumu'ndan loca kiralayarak Manisaspor'a destek oldu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, 19 Mayıs Stadyumu'ndan loca kiralayarak Manisaspor'a destek oldu.

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör
, İkinci Başkan Ersin Öztaş, Asbaşkan Hakan Kadayıfçılar, yönetim kurulu üyeleri Murat Kümüştekin ve Ömre Yılmaz; Koşmaz'a bugün 19 Mayıs Stadyumu'nda, destek amacıyla kiraladığı locanın kartlarını takdim ettiler. Bülent Koşmaz, Manisaspor'a destek olmanın bir hemşerilik borcu olduğunu belirterek, " Manisaspor'da genç bir kadro yönetimi üstlendi. Zorlukları, ağır şartları bilerek bu göreve geldiler. Üzerlerinde başka dönemlerin yükleri olmasına rağmen azimli davrandılar ve Manisaspor'a sahip çıktılar. Gayet güzel çalışmalar içindeler. Herkes ile iyi diyalog içinde olmaları da çok önemli. İyi niyetlerinden ve diyaloglarından dolayı kendilerini kutluyorum. Manisalılar olarak her birimizin bu kulübe yardım etmesi bir hemşerilik borcu. Bende bu borcumu şahsi olarak ödemek için bir bağış çekini kendilerine takdim ediyorum. Kendilerine zorlu görevlerinde başarılar diliyorum. " dedi.


Manisaspor Başkanı Emre Hasgör de, Koşmaz'a Manisaspor'a verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, " Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz günden bu yana planlarımızı sırasıyla gerçekleştiriyoruz. Planlarımızı gerçekleştirirken Manisalılar tarafından gelen destek bizim için çok önemli. Başkanımızın Manisaspor'a destek anlamında daha bir çok iyi düşünceleri var. Nezaketinden bunları anlatmıyor. Yönetim kurulumla beraber Manisaspor'u çok ağır yüklerin altından kurtaracağımıza inanıyoruz. Bu yolda Sayın Koşmaz gibi isimlerin arkamızda olması ise bizi daha da cesaretlendiriyor. " diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.