Manisa'da Bugün

MANİSA VALİSİ SAVAŞ’DAN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

SPOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyspor, Pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ederken, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, yeşil-siyahlı kulüp yöneticilerini Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Kaymakam Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor As Başkanı Latif Çakmak, Yöneticiler tarafından karşılanan Vali Savaş futbolcular Oğuz Dağlaroğlu, Mehmet Akyüz ve Uğur Demirok’a çiçek takdim etti. Kulüp Başkanı Eryüksel ise Vali Savaş’a isminin yazılı olduğu Akhisar Belediyespor forması takdim etti.
SONUÇ NE OLURSA OLSUN AKHİSAR’A GÜVENİYORUZ

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, 2013-2014 sezonu açılışı öncesinde planladıkları ziyareti şimdi gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, " Bundan önceki zamanlarda çalışmalarımız arasında bir imkan bulamadık. Akhisar sadece ilçemizin değil, ilimizin, hatta tüm bölgemizi Süper Lig’de temsil etmesi ile bölgemizin gururu olan bir kulübümüzdür. Bazen yorumcularımız, yüzbin nüfuslu küçük bir ilçe diyor ama yüzbin nüfuslu büyük bir ilçenin bunun üzerinde bir anlam taşıyan aynı zamanda bölgenin gururu olma özelliğini ikinci yılında da ve şuan ki performansı ile de bizleri daha da çok gururlandırmıştır. Şuana kadar gösterilen başarıdan dolayı teknik heyet ve futbolcularımıza tebriklerimizi iletiyoruz. Bundan sonraki dönemde sürekli yanlarında olduğumuzu dile getirmek isterim. Önümüzde önemli bir Galatasaray karşılaşması var. İnşallah orada da yine sonuç ne olursa olsun Akhisar’ın gösterdiği, sergilediği futbol ile gurur duyacağımıza eminiz. Çünkü bugüne kadar tüm sergilenen başarılarda bunu hak etmiştir. Futbol neticede, 3 değişik sonucu olan ve hepside sizin gösterdiğiniz, sergilediğiniz futbolla her zaman paralel olmayabilir. Biz, sporcularımıza, kulübümüze ve hocamıza güveniyoruz. İnşallah Allah yardım eder, şansları yaver gider, bütün şartlar onların başarısı için oluşur ve bu skora da yansır. Akhisar bunların hepsini hakkediyor. "dedi.

ÇEVRE İLE VE İLÇELERDEN TAKVİYE DESTEK ALINDI


Önemli karşılaşma öncesi güvenlik konuları hakkında bilgi veren Savaş, " Spor komisyonumuz müsabaka öncesi toplanıp, kulüple birlikte alınabilecek tedbirleri planlıyor ve bizler bunun yanında senaryo bazında hem de ilk futbol müsabakaları başlangıcı öncesinde alınacak tedbirler bazında yaptığımız değerlendirmeleri önceden planlıyorduk. Ancak Galatasaray maçında özel olarak alınacak tedbirleri hiçbir problem olmadan müsabaka yapılsın diye planlama çalışmalarımızı tamamladık. Sadece Manisa’da görev yapan ekiplerimiz yeterli olmuyor tabii ki. Böyle önemli müsabakalarda daha fazla personel ihtiyacımız var. İl Emniyet bünyemizde, ilçelerimizde ve Genel Müdürlüğümüze bağlı çevre illerden de takviye destek istedik. Alınması gereken tüm tedbirleri alarak geçmişte yaşanan problemleri burada yaşamadan güzel bir müsabaka yapmak istiyoruz. Bizim taraftarımız agresif ve sorun çıkaracak bir taraftar değil. Kulüp yöneticilerimiz, taraftar temsilcileri bu konuda duyarlı olacağına inanıyorum. Gelen gruplar içerisinde provokatif insanlar olabilir ama biz bunlara karşı da bu tür oyunlara gelmeden sporun güzelliğini yaşamak amaçlı anlayış içerisinde olacağız. " şeklinde konuştu.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.