Manisa'da Bugün

MANİSA'DA KIRAN KIRAN'A BİR MAÇ 6 GOL

SPOR

Bu sezonun en heyecanlı maçlarından biri 19 Mayıs Stadı'nda oynandı. 6 golün atılığı maç 90 dakika boyunca bir o tarafa, bir bu tarafa gitti geldi. Sonunda iki taraf da 1 puanı paylaştı.

Lider Fenerbahçe ile arayı açmamak için kritik bir viraja giren Beşiktaş, zorlu Akhisar deplasmanında 3-3 berabere kaldı.

Karşılaşma müthiş bir tempoda başlarken henüz ilk saniyelerde Kerem Şeras topu ağlara gönderse de öncesinden ofsayt bayrağı havadaydı. Dakikalar 18'i gösterirken Oğuzhan'ın nefis pasıyla topla buluşan Olcay Şahan, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. 

KARTAL NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI
Golden sonra Beşiktaş'ı tam bir şok bekliyordu. 24. dakikada karambolde önünde kalan topu ağlara gönderen Bruno skora dengeyi getirdi. Ardından 35. dakikada bir kez daha sahne alan Bruno, Akhisar'ı 2-1 öne geçirdi. Bu golden sadece 3 dakika sonra bu kez sahneye Bilal Kısa çıktı ve şık bir vuruşla skoru 3-1'e getirdi. 

Ancak gol yağmuru dinecek gibi değildi. 40. dakikada Almeida'nın pasıyla savunmanın arkasına iyi kaçan Oğuzhan, farkı bire indirirken ilk yarı da 3-2 sona erdi.

BEŞİKTAŞ GERİ DÖNDÜ
İkinci yarıya iyi başlayan siyah beyazlılar, aradığı beraberlik golünü 55. dakikada buldu. Fernandes'in kullandığı köşe vuruşunda kafa iyi çıkan Almeida, skoru 3-3'e getirdi. İlerleyen dakikalarda iki takım da karşılıklı pozisyonlar yakalarken, maçın son saniyeleri nefes kesti. Akhisar kalesini bunaltan Beşiktaş, aradığı galibiyet golünü bulamayınca karşılaşma 3-3'lükl eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla Beşiktaş 17 puana yükselirken, Akhisar puanını 14'e çıkardı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR: 3 - 3 :BEŞİKTAŞ

STAT: 19 Mayıs
HAKEM: M. Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz, Emrah Eren, Sonko, Uğur, Çağdaş, Merter, Bilal, Ahmet Cebe, Bruno, Güray, Niasse
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Ersan, Escude, Motta, Gökhan Töre, Veli, Oğuzhan, Fernandes, Olcay, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Sleven Bilic

SARI KARTLAR: Dk. 7 Emrah Eren (Akhisar), Dk. 7 Fernandes, Dk. 50 Veli (Beşiktaş)

GOLLER: Dk. 17 Olcay Şahan, Dk. 40 Oğuzhan, Dk. 54 Almeida (Beşiktaş), Dk. 24 ve Dk 35 Bruno, Dk. 37 Bilal Kısa (Akhisar)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.