Manisa'da Bugün

Manisalı atlet zirveyi bırakmadı

SPOR

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, () - ATLETİZMDE Manisa Büyükşehir Belediyespor'u başarıyla temsil eden Ahmet Bayram, Alanya Ultra Maratonu'nda da zirveye yerleşti. Antalya'daki Alanya Ultra Maratonu, 110 sporcunun katılımıyla 'Yörüklerin...

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, () - ATLETİZMDE Manisa Büyükşehir Belediyespor'u başarıyla temsil eden Ahmet Bayram, Alanya Ultra Maratonu'nda da zirveye yerleşti.
Antalya'daki Alanya Ultra Maratonu, 110 sporcunun katılımıyla 'Yörüklerin İzinde Torosların Zirvesine' sloganıyla gerçekleşti. Bu önemli spor organizasyonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor'u Ahmet Bayram temsil etti. 42 kilometrelik parkurda yarışan Ahmet Bayram, birincilik ipini göğüslemeyi başardı.
Yeşil-beyazlı kulüp altında 62 kez kürsüye çıkmayı başaran Ahmet Bayram'ı kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş şunları söyledi:
"Atletizmden judoya, jimnastikten okçuluğa kadar sporcularımız ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarında önemli derecelere imza atarak bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda Alanya Ultra Maratonu'nda da sporcumuz Ahmet Bayram zirvede yer almayı başardı. 7 Mayıs'ta Almanya'da düzenlenecek olan Wings For Life World Run'da kulübümüz adına yarışacak olan Ahmet Bayram'a başarılar diliyorum. Kulübümüz adına güzel dereceler alacağına inanıyorum."
FOTOĞRAFLI

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.