Manisa'da Bugün

Manisaspor 10 eksikle çalıştı

SPOR

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta Şanlıurfaspor'u 2-0 kümede kalan Manisaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçı öncesi son antrenmanını 10 eksikle yaptı. Siyah beyazlılarda kalçasında ağrı bulunan Mikic, ayağındaki nasır...

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta Şanlıurfaspor'u 2-0 kümede kalan Manisaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçı öncesi son antrenmanını 10 eksikle yaptı. Siyah beyazlılarda kalçasında ağrı bulunan Mikic, ayağındaki nasır nedeniyle operasyon geçiren Bahattin, izinli olan Gökhan, Umut, Fahri, Ufuk, Metin, Erman, Perovic ve Dimov çalışmada yer almadı.
Öte yandan yönetim bu sezon fazla forma şansı bulamayan Kaan Aşnaz ile yolları ayırdı. A takımda 3 maçta görev yapan 21 yaşındaki futbolcu, oynayabileceği bir takıma gitmek için yönetimden izin istedi ve karşılıklı anlaşmayla sözleşmesi feshedildi. Bu arada Başkan Abdullah Mergen, Boluspor maçı sonrası iç transfer görüşmelerine başlayacaklarını, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'la da yola devam etmek istediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.