Manisa'da Bugün

Manisaspor'a ilginç destek

SPOR

TFF 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Manisaspor'a, denetimli serbestlik kapsamında serbest kalan hükümlülerden destek geldi. Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne bağlı hükümlüler bugün...

TFF 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Manisaspor'a, denetimli serbestlik kapsamında serbest kalan hükümlülerden destek geldi.
Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne bağlı hükümlüler bugün Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanı ziyaret ederek siyah beyazlı ekibe lider Evkur Yeni Malatyaspor ile oynanacak maç öncesi başarı dileğinde bulundu.
Kurum Müdürü Nurullah Menteşe ve hükümlüler, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve futbolculara çiçek verirken, kalan maçlarda Manisaspor'a destek için tribünde olacaklarını bildirdiler.
Bu arada yönetim, 19 Mayıs Stadı'nın seyirci kapasitesini artırıp, tesisin daha modern bir görüntü kazanmasını sağlayacak bir projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadı. Başkan Abdullah Mergen, "Kurtuluşumuz kesinleştiği anda bu işe odaklanacağım. Gerekirse bakanlığın önünde yatacağım. Projenin uygulanmasıyla rakip takımlar seyirci baskısını daha fazla hissedecekler" dedi.
Mergen yeni proje ile kale arkalarının kapıtılacağını, stadın kenar iki boşluğuna Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü için iki bina yapılacağını, 16 bin 579 kişi olan kapasitenin 20 bine kacağını açıkladı.

FOTOĞRAF 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.