Manisa'da Bugün

MANİSASPOR ABDURRAHMAN SAVAŞ'IN DESTEĞİNİ BEKLİYOR

SPOR

Maddi zorluklarla rağmen PTT 1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Manisaspor'a Vali Abdurrahman Savaş'tan destek bekleniyor.

 Maddi zorluklarla rağmen PTT 1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Manisaspor'a Vali Abdurrahman Savaş'tan destek bekleniyor..
Manisa'nın en önemli markası ve tanıtım aracı olan Manisaspor'un daha iyi yerlere gelmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör temsilcilerinin elini altın altına koyması gerekiyor. MTSO ziyaretinde Manisa Valisi Abdurrahman Savaş tarafları bir masa etrafında toplamak için çalışma yapılması gerektiğini söylemişti. Bu açıklama Manisa kamuoyunda heyecan uyandırmıştı. Ama bu konuşmanın üzerinden 2 ay gibi bir zaman geçti. Ancak henüz Manisaspor'a destek konusunda herhangi bir adım aılmadı.

PTT 1.lig'de 2013-2014 Futbol sezonu 3 hafta önce başladı. 1. Transfer dönemi ise 6 Eylül 2013 Cuma günü bitecek. İlk 3 hafta sonunda Siyah Beyazlılar 4 puan topladı. Oynanan futbol ise taraflı tarafsız herkesi mutlu etti. Hazır bu kadar güzel bir ortam sağlanmışken neden bu sene Spor Toto 1. Lig'e çıkılmasın. Neden Manisa'yı 2 takım birden Süper Lig'de temsil etmesin.
Başka şehirlerde dayanışmanın had safhada olduğu biliniyor. Transferler yapılırken basın önünde verilen pozlar ve açıklamalar bunun kanıtıdır. Bu dayanışma örneğinin Manisaspor çatısı altında gösterilmesi gerekiyor. Sayın Valimiz Abdurrahman Savaş'ın bir adım atma zamanı geldi. Evet Sayın Valim Sıra sizde. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.