Manisa'da Bugün

MANİSASPOR BEDAVAYA KAMP YAPACAK

SPOR

Manisa İl Özel İdaresi, Manisaspor'un devre arası yapacağı kamp giderlerini karşılayacak. Müjdeyi İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz verdi.

Ligin ilk yarısını 31 puanla zirvede tamamlayan Manisaspor’un Antalya’da yapacağı devre arası kampının tüm masrafları Manisa İl Özel İdaresi karşılayacak. Manisaspor Kulüp Başkanı Emre Hasgör, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ve AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Özel İdare bahçesinde gazetecilere yaptıkları açıklamada, kulübün Antalya'da yapacağı kamp giderlerinin Özel İdare tarafından karşılanacağını açıkladılar.

TANRIVERDİ: “BU DESTEK OLUMLU YANSIYACAK”

Ligin ilk yarısını başarıyla tamamladığını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, takımın Manisa'nın gurur kaynağı olduğunu belirterek yeniden Süper Lig'de görmek istediklerini söyledi.
Tanrıverdi, ''Manisalılar olarak şampiyonluk kupasını görmek ve takımın düştüğü Süper Lig'e yeniden çıkacağına inanıyoruz. Onun için herkes imkanlarını ortaya koyacak, destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Devre arası verilecek destek çok önemli, bu destek takımı ikinci yarıda moral verecek, buna inanıyoruz. Takımın daha başarılı olmasını sağlayacaktır. İl Özel İdaremizden İl Genel Meclisi üyelerimizin kararıyla bu kampın masrafının karşılanıyor olması bizi de mutlu etmiştir'' dedi.
SOLMAZ: “SESSİZ KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİ”
İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Manisaspor'un kahramanlık destanı yazdığını, daha önce de takıma küçük destekler verdiklerini hatırlatarak şunları söyledi.''Takımımızın aldığı başarının karşısında sessiz kalmamamız mümkün değil. Milletvekilimizin de talebi de onlarla birlikte yer alınca bizde takıma destek vermeyi ve yeniden Süper Lig'de görme adına bu işin içinde olmayı arzu ediyoruz. En kısa zamanda verdiğimiz sözü de yerine getireceğiz'' Manisaspor Kulüp Başkanı Emre Hasgör ise Antalya Belek'te yapılacak olan kampın giderlerinin karşılanması adına verilen destek için yönetim kurulu, teknik heyet ve sporcularımız adına teşekkür ettiğini dile getirdi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.