Manisa'da Bugün

MANİSASPOR BOMBAYI PATLATIYOR

SPOR

Manisaspor, sessiz ve derinden yürüttüğü transfer çalışmalarında 4 büyüklerden birinde oynayan bir yıldız golcüyle her konuda anlaştı

 PTT 1. Lig’in ilk yarısını 31 puanla zirvede tamamlayan Manisaspor, devre arası transfer dönemi gelmeden sağ gösterip sol vurdu. Manisaspor Yönetimi ile Teknik Direktör Reha Erginer’in ısrarla transfer yapılmayacak sözlerine rağmen gizliden transfer görüşmeleri yaptığı ortaya çıktı. Manisaspor’un özellikle forvet hattına çok önemli bir takviye yapacağı kulislerde dolaşmaya başladı.

KİM BU YILDIZ GOLCÜ?

Teknik Patron Reha Erginer’in kadrosunda görmek istediği yıldız golcünün adı sır gibi saklanıyor. Kulübe yakın çevrelere göre bu oyuncunun 4 büyüklerden birinde oynadığı ifade ediliyor. Yıldız golcünün Antalya kampına dahil olacağı gelen bilgiler arasında. Transferde Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün büyük rol oynadığı ifade edilirken, Manisasporlu kurmayların bu transfer operasyonuyla ilgili sorulara kaçamak cevaplar vermesi de transferin doğruluk payını güçlendirdi.

İŞTE OLASI İSİMLER

MANİSA’DA BUGÜN olarak yaptığımız araştırmada, Galatasaray’da kadroya giremeyen Milan Baros, Sercan Yıldırım ilk akla gelen isimler olarak dikkat çekiyor. Fenerbahçe’de ise Bienvenu, Semih Şentürk var. Beşiktaş’ta ise Batuhan Karadeniz, Mehmet Akyüz, Mustafa Pektemek ile Trabzonspor’da da Paulo Henrique, Roberrt Vittek ve Emre Güral isimleri var. Bu isimlerin dışında bu kulüplerde formaya hasret olan kanat oyuncuları da olabilir. Tarzan’ın birkaç gün içerisinde bu bomba transferi kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.