Manisa'da Bugün

Manisaspor'da Emrullah ve Perovic güven verdi

SPOR

TFF 1'inci Lig ekibi Manisaspor'un bu sezon Adana Demirspor'dan transfer ettiği kaleci Emrullah, özel maçlarda gösterdiği performansla teknik heyete güven verdi. Özellikle 1-1 biten Eskişehirspor müsabakasında çok kritik kurtarışlara imza...

TFF 1'inci Lig ekibi Manisaspor'un bu sezon Adana Demirspor'dan transfer ettiği kaleci Emrullah, özel maçlarda gösterdiği performansla teknik heyete güven verdi.
Özellikle 1-1 biten Eskişehirspor müsabakasında çok kritik kurtarışlara imza atan 30 yaşındaki file bekçisi, yeni sezon öncesi iddialı konuştu. Manisaspor'a kısa sürede adapte olduğunu belirten Emrullah, "Takım olma adına çok önemli adımlar attık. Ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçında kalitemizi göstereceğiz. Taraftarımız bize güvensin yeter. Ben de takımımın başarısı için elimden gelen tüm gayreti göstereceğiz, çok iyi yoldayız" dedi. 
Eskişehirspor karşılaşmasında Manisaspor'un golüne imza atan forvet Slavko Perovic de camiaya başarı sözü verdi. Geçen sezonun devre arasında Denizlispor'dan transfer edilen Perovic, 2013-2014 sezonunda Manisaspor formasıyla 34 maçta 19 gol attığını hatırlatıp, "Yeni sezonda çok daha iyi işler yapacağıma inanıyorum. Zorlu bir maraton bizi bekliyor. Kolay karşılaşma yok ama takım olarak güvenimiz tam. Umuyorum atacağım gollerle taraftarımızı mutlu ederim. Çaykur Rizespor deplasmanında iyi bir başlangıç yapacağız" diye konuştu. Perovic, partneri Axel Meye ile iyi bir ikili oluşturacaklarını da sözlerine ekledi.


FOTOĞRAFLI

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.