Manisa'da Bugün

Manisaspor'da gözler başkanda

SPOR

TÜRKİYE 1'inci Ligi ekiplerinden Manisaspor'da sözleşmesi sona eren teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın yeni sezonda görevi sürdürüp sürdürmeyeceği belirsizliğini korurken gözler Başkan Abdullah Mergen'e çevrildi. Puan cetvelinin...

TÜRKİYE 1'inci Ligi ekiplerinden Manisaspor'da sözleşmesi sona eren teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın yeni sezonda görevi sürdürüp sürdürmeyeceği belirsizliğini korurken gözler Başkan Abdullah Mergen'e çevrildi.
Puan cetvelinin son sıradayken devraldığı siyah beyazlı ekibi kümede tutarak camianın sevgisini kazanan Sait Karafırtınalar, "Başkanla telefonda görüşmemize rağmen henüz karşılıklı oturup konuşmadık. Benim için maddiyat önemli değil. Bir araya gelip görüştüğümüzde konu netleşir" dedi.
Bu arada öncelikle iç transferi bitireceklerini belirten Basın Sözcüsü Serkan Özşen, dış transferde ince eleyip sık dokuyacaklarını söyledi. Özşen, "Sözleşmesi biten oyuncularla önümüzdeki günlerde masaya oturacağız. Daha sonra ortaya çıkacak tabloya göre takviye çalışmalarına başlayacağız. Bu konuda acele etmeyeceğiz. İyi bir kadro oluşturmak adına, çok dikkatli hareket edeceğiz. Yeni sezonda iddialı bir takım kurmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.