Manisa'da Bugün

Manisaspor'da Hikmet Balioğlu, 3 sezon sonra yuvaya döndü

SPOR

MANİSASPOR altyapısından yetişip 2014'te Gençlerbirliği'ne transfer olan Hikmet Balioğlu, 3 sezon sonra yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Hazırlık döneminin en çalışkan, en hırslı futbolcularından biri olarak ön plana çıkan Hikmet...

MANİSASPOR altyapısından yetişip 2014'te Gençlerbirliği'ne transfer olan Hikmet Balioğlu, 3 sezon sonra yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Hazırlık döneminin en çalışkan, en hırslı futbolcularından biri olarak ön plana çıkan Hikmet Balioğlu, pek çok takıma göre çalışmalara erken başladıklarını, bu durumunun da ligde kendilerine avantaj sağlayacağını söyledi. Ligdeki her takım kadar iddialı olduklarını dile getiren başarılı savunma oyuncusu, "Çok zor bir yarış bizi bekliyor. Bazen sendeleyeceğiz, bazen takılacağız ama taraftarımızın desteği ile ayağa kalkıp hedefimize yürüyeceğiz. Buna tüm kalbimle inanıyorum" dedi.
Manisa'dan ayrıldıktan sonra sakatlıklar yüzünden zaman zaman zor günler geçirdiğini anlatan Hikmet Balioğlu, "Gençlerbirliği'ne transfer olduğumda düzenli oynarken 13'üncü haftada sakatlanıp sezonu kapattım. Ertesi sezon fazla şans bulamadığım için devre arasında kiralık gittiğim Şanlıurfaspor'da işler iyi giderken ligin bitimine iki gün kala yine sakatlandım.
Geçen sezon 2'nci Lig'den çok teklif aldım ama daha önce formasını giydiğim Menemen'i seçtim. Menemen'de play off yarı finali oynadık. Sonrasında Manisaspor'dan teklif gelince yuvama dönmeyi tercih ettim. Bu sezon benim için yeni bir başlangıç olacak" dedi.
BOLU'DA HAVUZ KEYFİ
Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar kampında sürdüren TFF 1'inci Lig ekiplerinden Manisaspor, otelin havuzunda yaptığı rejenerasyon (yenileme) idmanı neşe içinde geçti.
Sabah antrenmanın ardından teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde gerçekleşen yenileme çalışmasında futbolcular hem yorgunluk attılar, hem de eğlendiler. Renkli görüntülerin yaşandığı çalışmanın ardından Kaleci Antrenörü Salih Sayar, futbolcular tarafından havuza atılmaktan kurtulamadı. Havuzdaki rejenerasyon çalışmasıyla hem ağır antrenmanın yorgunluğundan sıyrıldıklarını hem de stresten uzaklaştıklarını belirten Karafırtınalar, futbolcuların temposundan memnun olduğunu dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.