Manisa'da Bugün

Manisaspor'da ilk imza Abdülkadir'den

SPOR

TFF 1'inci Lig takımlarından Manisaspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Mersin İdmanyurdu'ndan sağ bek Abdülkadir Korkut ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

19 Mayıs Stadı'ndaki kulüp merkezinde düzenlenen törende 24 yaşındaki futbolcu, "Manisaspor gibi büyük bir camiaya gelmekten mutluluk duyuyuorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi. Savunmada görev yapmasınra karşın hücuma çıkışlarıyla dikkat çeken genç futbolcu, geride bıraktığımız sezon Mersin'de 32 lig maçında forma giyip, 5 gol kaydetmişti. 

Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren yönetimin Antalyaspor'dan Amadaiya Rennie, Mersin İdmanyurdu'ndan Ricardo Pedriel ve Kıbrıs Rum kesimi takımlarından Anorthosis'ten Nikola Mitroviç'le anlaşma zemini aradığı bildirildi.

Transferde ilk imzayı Abdülkadir'e attırdıklarını söyleyen Başkan Abdullah Mergen "Yeni sezon öncesi kaleden sol açığa kadar her mevkiye takviye yapacağız. Pek çok oyuncuyla görüşme halindeyiz. Ayrıca mevcut kadrodan sözleşmesi devam eden bazı futbolcularla da yolları ayıracağız. Hedrefimiz iddialı bir takım kurmak" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.