Manisa'da Bugün

Manisaspor'da İsmail'e davet

SPOR

TFF 1'inci  Lig takımlarından Manisaspor'da gözler cumartesi günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanacak ilk maça çevrilirken, yönetim geçen sezon Şanlıurfaspor müsabakası öncesi teşvik primi görüşmelerinde yer aldığı gerekçesiyle...

TFF 1'inci Lig takımlarından Manisaspor'da gözler cumartesi günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanacak ilk maça çevrilirken, yönetim geçen sezon Şanlıurfaspor müsabakası öncesi teşvik primi görüşmelerinde yer aldığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan İsmail'i takıma geri çağırdı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın uzun süredir geri dönmesi yolunda talepte bulunduğu golcü futbolcunun yarın Manisa'ya gelerek çalışmalara başlayabileceği öğrenildi. 
Çaykur Rizespor'u yenip, sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyleyen Karafırtınalar, "Rakiplerimizin çoğu önemli transferler yapmalarına rağmen sıkıntı yaşıyor. Önemli olan transer yapmak değil takım olabilmek. Biz takım olmayı kısa sürede başarırsak, hedefimize daha kolay ulaşırız. Yeni bir ekibiz, bir çok oyuncumuz gitti. Eksik bölgelere transfer yapmak isterdik. Ancak şu an mümkün değil. Eğer transfer yasağı kalkarsa, takviye yapacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.