Manisa'da Bugün

Manisaspor'da Karafırtınalar'ın gözü İsmail'de

SPOR

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Manisaspor'un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, süresiz kadro dışı bırakılan kanat oyuncu İsmail Haktan Odabaşı'nın kendileri için çok önemli bir yere sahip olduğunu anlatan Karafırtınalar, "Ben İsmail'in...

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Manisaspor'un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, süresiz kadro dışı bırakılan kanat oyuncu İsmail Haktan Odabaşı'nın kendileri için çok önemli bir yere sahip olduğunu anlatan Karafırtınalar, "Ben İsmail'in yeniden kadroya alınması taraftarıyım, bu talebimi yönetimimize ilettim. Elbette son karar yuneticilerimizin. Ben oyuncumun suçcuz olduğuna inanıyorum. İsmail'e çok ihtiyacım olacak. Umuyorum İsmail dönecek" diye konuştu. 
Ligin başlamasına az bir süre kaldığını ifade eden Sait Karafırtınalar, takımının son durumunu da değerlendirdi. Yoğun bir tempoyla hazırlıkların sürdüğünü ifade eden Karafırtınalar, "Ligin ilk haftasında 12 Ağustos Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Bu müsabakaya kadar tüm eksikliklerimizi gidereceğiz. Futbolcularıma hafta sonu izin verdim. Ardından yine sıkı bir idman programı bizi bekliyor. Hedefimiz sezona çok iyi başlamak. Herkesin kendine olan güveni tam" diye konuştu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.