Manisa'da Bugün

Manisaspor'da mağlubiyet üzüntüsü

SPOR

TFF 1'inci Lig'in ilk maçında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 4-1 kaybeden Manisaspor şok yaşıyor. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar erken gelen gollerle dirençlerinin kırıldığını söyledi. "Böyle bir yenilgi beklemiyordum" diyen tecrübeli...

TFF 1'inci Lig'in ilk maçında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 4-1 kaybeden Manisaspor şok yaşıyor. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar erken gelen gollerle dirençlerinin kırıldığını söyledi. "Böyle bir yenilgi beklemiyordum" diyen tecrübeli teknik adam, "Çaykur Rizesspor'un güçlü bir takım olduğunu biliyorduk. Ancak bu kadar kolay teslim olmayı hesaba katmamıştık. Rize gibi iyi bir takıma karşı erkenden kale direnci düşerse mağlubiyet kaçınılmaz olur" dedi. 
Oyunu çirkinleştirmeden mücadele ettiklerini anlatan Sait Karafırtınalar, "Mümkün olduğunca ofansif bir görüntü ortaya koyduk. Yediğimiz 4 golün 3'ü duran toptan oldu. Sonuca rağmen, futbolcularımı sıcak ve nemli havada gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Bu karşılaşma bize neleri eksik yaptığımızı gösterdi. Kesinlikle alacağımız dersler olacak ve ilerleyen haftalarda daha iyi bir takım olacağız" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.