Manisa'da Bugün

Manisaspor'da Sait Karafırtınalar geri dönüyor

SPOR

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Manisaspor'da Başkan Abdullah Mergen'le yeni sezon için anlaşma sağlayamayan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar geri dönüyor.

Ayrılık kararı aldıktan sonra dün sürpriz bir şekilde yeniden masaya oturan tarafların büyük ölçüde anlaştığı, bazı küçük pürüzlerin gidirilmesi halinde hafta sonuna kadar sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Ligin 7'nci haftasında takım son sıradayken göreve gelen Karafırtınalar, 28 maçta 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 yenilgi alırken, siyah-beyazlı ekip bitime bir hafta kala kurtuluşunu ilan etmişti.

Öte yandan Mersin İdmanyurdu'ndan sağ bek Abdullah Korkut'u renklerine bağlayarak ilk transferini gerçekleştiren Manisaspor, Menemen Belediyespor'dan eski futbolcusu Hikmet Balioğlu'yla da anlaştı. Siyah beyazlı ekibin altyapısından yetişip 2008'de profesyonel olan tecrübeli stoper Altınordu, Gençlerbirliği ve Şanlıurfaspor'da da forma giydi. Hikmet'in Menemen'le sözleşmesini feshettikten sonra yarın Manisa'ya gelerek mukavele imzalayacağı bildirildi. Sarı lacivertli takımda 19 lig 2 kupa maçında oynayan Hikmet 3 de gol attı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.