Manisa'da Bugün

Manisaspor'dan Mevlüt Aktan'a yanıt

SPOR

MANİSASPOR 2'nci Başkanı Hakkı Övünç, yönetimlerini eleştiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan'a yanıt verdi. Mevlüt Aktan'ın dün akşam verdiği iftar yemeğinde yaptığı, "Manisaspor yönetilemiyor" eleştirisi...

MANİSASPOR 2'nci Başkanı Hakkı Övünç, yönetimlerini eleştiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan'a yanıt verdi. Mevlüt Aktan'ın dün akşam verdiği iftar yemeğinde yaptığı, "Manisaspor yönetilemiyor" eleştirisi üzerine açıklamalarda bulunan Hakkı Övünç, şunları söyledi: 
"İlimizin 3'üncü Lig'deki temsilcilerinden bir kulübün başkanı dedikodu yaparak yanlış bilgilerle demeçler vermiş. Manisaspor geçmişte olmadığı kadar iyi yönetiliyor ve gerçek Manisalılar kulübüne sahip çıkıyor" dedi. 
Manisa Büyükşehir Belediyespor'un halkın parasıyla yönetildiğini dile getiren Övünç, "Başkalarının paralarını kullanmak gayet basit ve kolay. 8 yıldır belediye imkanlarını kullanıp, bu kadar para harcayıp profesyonel takımda altyapıdan oyuncu oynatmak akıllarına yeni gelmiş. Bizler, Manisalılar olarak onurlu dik duruşumuzu devam ettirip, kulübümüzü layık olduğu yerlere taşıyacak güç ve kudrete sahip şerefli insanlarız. Başkanımız Abdullah Mergen ile yolumuza birlikte devam edeceğiz" diye konuştu.
FORVETE İKİ ADAY
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Manisaspor, Kayseri Erciyesspor'la yollarını ayıran santrfor Tayyib Kanarya ile görüşme yaptı. Golcü Bahattin Köse ile yollarını ayıran Manisaspro, ayrıca Gümüşhanespor'un gurbetçi forveti Ali Özgün ile de temaslarını sürdürüyor.
Geçen sezon kupa ve lig müsabakaları dahil toplam 44 maçta 23 kez rakip fileleri sarsan futbolcunun gol sorununa çözüm olabileceği belirtildi.

FOTOĞRAF

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.