Manisa'da Bugün

MANİSASPOR MUM GİBİ ERİDİ

SPOR

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 10 puan önüne geçerek dolu dizgin şampiyonluğa koşan Manisaspor, son 6 maçında 3 yenilgi ve 3 beraber alarak hem puan farkının kapanmasına sebep oldu, hem de 2'nciliğe geriledi.

Grupunda son 19'u kesintisiz olmak üzere toplamda 24 hafta liderlik koltuğunda oturan siyah beyazlı ekip, deplasmanda Aydınspor 1923'le golsüz berabere kalarak zirveyi 6 hafta önce 10 puan önünde olduğu Kocaeli Birlikspor'a kaptırdı ve direkt PTT 1'inci Lig'e çıkma şansını zora soktu. 

57'şer puanla ilk iki sırayı paylaşan ve 2 averajı eşit olan 2 ekipten Kocaeli Birlikspor, genel averajda 12 gollük üstünlüğe sahip olduğu için Manisaspor, son 3 maçını kazansa bile rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek.

"Bugüne dek rakiplerimiz bizi kovaladı, bundan sonra kovalayan takım biz olacağız" diyen teknik direktör Taner Taşkın, "Liderlik gitti ama şampiyonluk şansımız sürüyor. Önümüzde 3 maç daha var. Bu 3 haftada hata yapmadan rakibimizin hata yapmasını bekleyeceğiz" diye konuştu. Aydın deplasmanında özellikle ilk yarıda sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını öne süren Taner Taşkın, şöyle devam etti:

"Kazanmak için yapılması gereken her şeyi yaptık. Girdiğimiz 5-6 net pozisyondan yararlanamadık. Futbolun meyvesi gol. Kazanmak istiyorsan, gol atacaktsın. Ancak üzerimizde bir basiretsizlik olduğu kesin. Bu kadar gol kaçması normal değil. Her şeye rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.