Manisa'da Bugün

MANİSASPOR NEREDE TANRIVERDİ ORADA

SPOR

AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Manisaspor'u ziyaret etti.

Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Genel Meclisi Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, Başkan Emre Hasgör ve yönetim kurulu ile birlikte Tarzan'ın sabah antrenmanını izleyen Tanrıverdi, teknik heyet ve futbolculara sezonun ikinci yarısında başarılar diledi.
Antalya kampında Manisaspor’un takım ruhunun daha da güçlendiğini gördüğünü ifade eden Tanrıverdi, “Sezon başında Kızılcahamam kampında ve sezon içinde Manisa’da takımızla birlikte olduk. Şimdi de ikinci yarı öncesinde Antalya kampında Manisaspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularıyla tekrar bir arada olmak bizi oldukça memnun etti. Sezonun ilk yarısında birlik ve beraberlik çok güzel bir şekilde yakalandı ve başarı geldi. Manisaspor’un ligin ilk yarısında gösterdiği başarıyı ligin ikinci yarısında da göstererek hak ettiği yer olan süper lige tekrar çıkacağına inanıyorum. Ben buradan bir kez daha Başkan Emre Hasgör ve yönetim kurulunu Manisaspor için gösterdikleri gayretten dolayı tebrik ediyorum. Takımımız asla yalnız değildir, her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.