Manisa'da Bugün

MANİSASPOR SAMSUNSPOR'A DA MAĞLUP OLDU

SPOR

Manisaspor kendi evinde Samsunspor'a 3-1 mağlıp oldu.

 Manisaspor 1 - 3 Samsunspor (Goller: 83' Nenad Milijas / 50' Recep Niyaz, 68' Mbilla Etame, 73' Musa Aydın)
GEÇEN sezon deplasmanda oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında çapraz bağları kopan İsmail Köse, yaklaşık 8 ay sonra ilk kez bir lig müsabakasında ilk 11'de sahaya çıktı. Ağır sakatlık döneminin ardından Osmanlıspor deplasmanında son yarım saatte oyuna girip, Akhisar Belediyespor kupa maçında ilk 11'de görev yapan genç futbolcu, formasına kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadı. 

Siyah beyazlı ekipte tedavisi devam eden Barbaros'un yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Süleyman ve Canberk kadroda yer almadı. Teknik direktör Taner Taşkın, Osmanlıspor maçında 11'de görev yapan isimlerden Mustafa Sarp, Oğuzhan Kayar ve Subasic'i de kulübeye çekti. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen şu ana dek sadece ligde 1 gol atan Sırp futbolcu, ilk kez yedek soyundu. 

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a iç sahada 4-2 yenilen kadroda iki değişiklik yaptı. Cezalı olan Ercan ve sakatlığı bulunan Taha Samsun'da kalırken, Altın, bu oyuncuların yerine Tuna ve Recep Niyaz'a forma verdi. Konuk takımın kadrosunda geçmişte Ege kulüplerinde top koşturan Murat Akyüz, Mustafa Sevgi, Musa Aydın, Soner Şahin, Zafer Özden, Burak Solakel, Tuna Üzücümcü ve Recep Niyaz yer aldı. 

Manisaspor'un kupada Akhisar Belediyespor'la oynadığı maçta yaşanan seyirci patlamasının Samsunspor karşılaşmasına yansımasını bekleyen yöneticiler hayal kırıklığına uğradı. AK Parti ve MHP'nin ilçe kongrelerinin maç gününe rastlamasının seyirci sayısını olumsuz etkilediği bildirildi. Müsabakayı 500 kadar Manisasporlu taraftar ile 20 Samsunlu futbolsever izledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.