Manisa'da Bugün

Manisaspor'un derdi maddi sıkıntı

SPOR

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde sezonun tamamlanmasının ardından henüz somut bir adım atamayan Manisaspor, yine maddi sıkıntılarla boğuşmaya başladı. Bahattin, Nuri, Uğur, Ozan, Berk, Mertan ve Savaş'ın ödenmeyen alacakları nedeniyle Futbol...

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde sezonun tamamlanmasının ardından henüz somut bir adım atamayan Manisaspor, yine maddi sıkıntılarla boğuşmaya başladı.
Bahattin, Nuri, Uğur, Ozan, Berk, Mertan ve Savaş'ın ödenmeyen alacakları nedeniyle Futbol Federasyonu kanalıyla ihtar çektikleri kulüpte teknik direktör konusu da belirsizliğini koruyor. Son sırada devraldığı takımı kümede bırakmayı başaran teknik direktör Sait Karafırtınalar'la yola devam etmek isteyen yönetim, önce mali konuları çözmeye çalışıyor.
Yönetim, geçen sezon ödemeleri, yeni sezon peşinatlarının yanı sıra eski futbolculardan Iwanski, Makukula ve Portekiz kulübü Benfica'ya olan bonservis borcunu ödeyebilmek için para arıyor. Manisaspor, eski borçlarını kapatamazsa hem yeniden puan silme hem de transfer yasağıyla karşı karşıya kalacak.
Futbol Federasyonu'na başvuran Nuri ve Mertan'ın sözleşmelerinin bittiği Manisa'da attığı 11 golle takımı sırtlayan Bahattin'in adı da Gaziantepspor'la anılıyor. Bahattin, serbest kalırsa bonservissiz gidecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.