Manisa'da Bugün

Manisaspor'un gözü Göktuğ'da

SPOR

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde yeni sezon öncesi transferde hareketli günler geçiren Manisaspor, Adana Demirsporlu Emrullah Şalk'la sözleşme imzaladıktan sonra ikinci kaleci olarak rotayı Göztepeli Göktuğ Bakırbaş'a...

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde yeni sezon öncesi transferde hareketli günler geçiren Manisaspor, Adana Demirsporlu Emrullah Şalk'la sözleşme imzaladıktan sonra ikinci kaleci olarak rotayı Göztepeli Göktuğ Bakırbaş'a çevirdi.
Geçen sezon sarı kırmızılı ekibi Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Yılmaz Vural'dan da referans alan yöneticilerin, 21 yaşındaki file bekçisi için girişimlere başladığı bildirildi. Göztepe altyapısından yetişen genç kaleci, geride bıraktığımız sezon sarı kırmızılı kaleyi 5 kupa maçında korumuştu.
Forvet arayışını da sürdüren yönetim, futbolseverlerin Göztepe'den hatırladığı Mirkan Aydın'ı listeye aldı. Almanya 3'üncü Lig takımlarından Preussen Münster'de forma giyen 29 yaşındaki forvet, Türkiye'de Göztepe'nin yanı sıra Eskişehirspor'da da oynamıştı. Preussen Münster'de geçen sezon 14 maçta 5 gol kaydeden gurbetçi futbolcunun transferine teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın da onay verdiği kaydedildi.
Öte yandan siyah beyazlı ekibin 22 Temmuz'a kadar sürecek Kocaeli Kartepe kampı, bugün başladı.
ŞİKE AÇIKLAMASI
Manisaspor yönetimi, Şanlıurfaspor'un, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nün geçen sezon bazı maçlarda şike yaptığı ve Manisasporlu futbolculara teşvik primi verdiği iddiaları üzerine bir açıklama yaptı. Kulübün resmi sitesinde Başkan Abdullah Mergen'in imzasıyla yer alan açıklamada iddia konusunda şöyle denildi:
"Manisaspor'un adının geçtiği, çok vahim iddiaların bulunduğu bu konunun yargı sürecinin tamamlanması ve iddia edildiği gibi Manisaspor'da forma giymiş futbolcuların da olayların içinde yer aldığının kanıtlanması halinde, tarafımızdan bu oyuncularla ilgili yargı sürecinin başlatılacağını kamuoyunu duyururuz."

FOTOĞRAFLI

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.