Manisa'da Bugün

Manisaspor yine kazanamadı

SPOR

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Manisaspor, Afyonkarahisar kampının ardından oynadığı özel maçta Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalırken, yeni sezon öncesi yaptığı dördüncü hazırlık karşılaşmasında da galip gelemedi. Daha önceki müsabakalarda...

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Manisaspor, Afyonkarahisar kampının ardından oynadığı özel maçta Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalırken, yeni sezon öncesi yaptığı dördüncü hazırlık karşılaşmasında da galip gelemedi.
Daha önceki müsabakalarda İran ekibi Zob Ahan'a 3-2, Ümraniyespor'a 3-1 yenilip 24Erzincanspor karşısında 1-1'e razı olan siyah beyazlı ekibin yüzü, dördüncü sınavında da gülmedi.
Manisaspor, Eskişehir Yeani Stadyumu'ndeki randevuya Emrullah, Abdulkadir, Dimov, Hikmet, Enes, Metin, Atiemwen, Sebahi, Akın, Mustafa Sevgi ve Perovic 11'i ile başladı. 
Teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ı getiren Eskişehirspor karşısında oyuna etkili başlayan Manisaspor 21'inci dakikada Mustafa Sevgi'nin ortasında Perovic'in attığı golle 1-0 öne geçti.
İkinci yarıda yapılan değişiklikler yüzünden oyunun temposu düşerken, Eskişehirspor 90+3'üncü dakikada Hasan'ın ayağından bulduğu golle skoru eşitledi ve maç 1-1 bitti.
Sergilenen futboldan memnun olduğunu söyleyen Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, "Futbolcularım söylediklerimi uygulamak için ellerinden geleni yaptı. Takım savunmasında daha başarılıydık. Lige kadar daha iyi olacağız" dedi.


FOTOĞRAFLI


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.