Manisa'da Bugün

MANİSASPOR YÖNETİMİNDEN DEV PRİM

SPOR

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, play-off'a kalıp Spor Toto Süper Lig'e çıkacaklarını söyledi. Hasgör, Süper Lig'e çıkma priminin 1 milyon euro olduğunu bildirdi.

 Tarık Almış Spor Tesisleri'nde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenlen Hasgör, takımın 16 altyapı oyuncusuyla buralara geldiğini belirterek, son günlerde alınan kötü sonuçlara yapılan eleştirilere tepki gösterdi. Eleştirilerin sadece sonuca odaklı olmaması gerektiğini savunan Kulüp Başkanı Hasgör, "Futbolcuları üç beş kötü maçla değerlendirirsek yanlış olur. Bu bir süreç ve doğru ilerliyor. Süper Lig'e çıkmak bizim de gönlümüzde yatıyor. Yönetim, Süper Lig'e çıkmak için bu kulübü borçlandıramaz. Bu kulübe haciz gelmemesi bile başarıdır. Pazar günü bu takım play-off'a kalacak, 27 Mayıs'ta da başka yerde olacak. Çok kısa zamanda çok işler yaptık, çok para ödedik. Buna saygı duyulması gerektiğine inanıyoruz." dedi.

Yönetimin 7 Haziran 2012'de biraraya geldiğini hatırlatan Emre Hasgör, huzurlu bir ortam oluşturduklarını söyledi. 2012-2013 bilançosunu yaptıklarını dile getirerek, "Kapımıza dayanan çok ciddi bir borç yok. Personele borç yok, o sırat köprüsünden döndük. Futbolcularımızın çok az alacağı var. Herkes çok dirayetli. Borcumuz var ancak önemli alacaklarımız da var. Futbolculara transfer teklifi var. Ligin en iyi takımlarındanız ve genç futbolculara sahibiz." diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.