Manisa'da Bugün

MANİSASPOR’A EMNİYET MORALİ

SPOR

İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve şube müdürleri, Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Başkan Emre Hasgör, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

 PTT 1. Lig’in 17. haftasında karşılaşacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına Tarık Almış Spor Tesisleri’nde devam eden Manisaspor’a emniyet teşkilatından moral ziyareti geldi. Antrenmanı ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve şube müdürleri, Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Manisaspor’un başarısıyla gurur duyduklarını belirten Yunus Çetin, zorlu Adanaspor maçında başarılar diledi. Çetin, “Bizler Manisaspor’un her maçında heyecan duyuyoruz. Manisa’da görev yapan tüm teşkilatımız Manisalı sayılır. Ligde oynadığınız her maçı takip etmeye çalışıyoruz. Bu cennet vatanımızın güzel bir ilinde başarıyla mücadele eden Manisaspor’u sonuna kadar destekliyoruz. Manisaspor inşallah ligin ilk yarasında gösterdiği performansı ikinci yarıda da gösterir ve Süper Lig’e çıkar. Tüm emniyet mensuplarının duaları sizinle. Sizleri tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.
Manisaspor Başkanı Emre Hasgör’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Emniyet Müdürümüz Yunus Çetin ve tüm emniyet mensuplarının desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Maçlarda yaşadığımız sevinçleri Yunus Çetin ile her zaman paylaşıyoruz. Her maç beni sakinleştiriyor. Teşkilat olarak bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi. İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin konuşmaların ardından futbolculara baklava ikram etti.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.