Manisa'da Bugün

MANİSASPOR’A KULA MORALİ

SPOR

Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır; Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, Kula Emniyet Müdürü Yardımcısı Serdar Kalfa ve Manisaspor Kula Futbol Okulu Sorumlusu Mehmet Akcan Manisaspor’u ziyaret etti.

Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır; Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, Kula Emniyet Müdürü Yardımcısı Serdar Kalfa ve Manisaspor Kula Futbol Okulu Sorumlusu Mehmet Akcan ile birlikte Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Manisaspor’u ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyeleri Yalçın Akgümüş, Gencay Esendağ, teknik direktör Reha Erginer, genel müdür Alparslan Kaya ve futbolcular ile bir araya gelen Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, takıma baklava ikram ederek Göztepe maçında başarılar diledi. "İLÇEDE MANİSASPOR SEVGİSİ BÜYÜYOR"
Kaymakam Yusuf Cıbır, ziyarette yaptığı konuşmada Kula’da, Manisaspor Kula Futbol Okulu’yla birlikte Manisaspor ile kuvvetli bir bağ oluştuğunu belirterek, “İlçemizde Manisaspor sevgisi her geçen gün daha da büyürken Manisaspor Kula Futbol Okulu’yla Manisaspor’un altyapısına katkı sağlayabilecek gençlerimiz yetişiyor. Takımımıza süper lig yolunda başarılar diliyorum.” diye konuştu. Teknik Direktör Reha Erginer’de ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, verdikleri destekten dolayı Kaymakam Cıbır’a teşekkür etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.