Manisa'da Bugün

MANİSASPOR'A OSMANLI TOKADINI HAKEM ATTI

SPOR

BİR yandan açık öğrenim sınavları, diğer yandan kentteki siyasi hareketlilik yüzünden maça ilgi yok denecek kadar azdı. Karşılaşmayı yaklaşık 200 Manisasporlu futbolsever izlerken, Osmanlıspor'a sadece 3 taraftarı destek verdi. Osmanlısporlu 3 seyirci için 20 özel güvenlik personeli görev yaptı.

MANİSAPSOR Teknik Direktörü Taner Taşkın, Galatasaray'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçının ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı. Gafurov ve İsmail'i yedek soyundurup Ümit Yasin'i 18 kişilik kadroya almayan Taşkın, bu oyuncuların yerine Berk, Çağdaş ve Dimitrov'a ilk 11'de forma verdi.


KONUK Osmanlıspor'da Boluspor'la oynanan son lig maçını 3-1 kazanan kadroda 2 değişiklik vardı. Manisaspor karşısında Ahmet Kesim'in yerine ilk 11'de Numan'a görev veren Teknik Direktör Uğur Tütüneker, sarı kart cezalısı Ragıp'ın yokluğunda Galip'i sahaya sürdü.

Karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar 69.Dk ve 78.Dk vermiş olduğu 2 Penaltı ve 2 kırmızı kartla Manisaspor'un Osmanlıspor karşısında 2-0 mağlup olmasında önemli faktör oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.