Manisa'da Bugün

MANİSASPOR'DA 5 FUTBOLCU PROFESYONEL OLDU

SPOR

Manisasporum da A2 takımından A takım kadrosuna alınan 5 futbolcu ile profesyonel sözleşme imzalandı.

 Gökdeniz Varol, İbrahim Korkmaz, Mustafa Berk Karahan, Oğuzhan Kayar ve Oğuzhan Yıldırım bugün Tarık Almış Spor Tesisleri'nde; Asbaşkan Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar ve Gelişim Ligleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Esendağ'ın katılımıyla düzenlenen törende 3 yıllık sözleşme imzaladılar.

Asbaşkan Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar törende yaptığı konuşmada Manisaspor'da altyapıdan A takıma oyuncu kazandırmanın en önem verilen durumlardan bir tanesi olduğunu belirterek, “Altyapıdan A takıma oyuncu kazandırmak artık geleneksel hale geldi. Her sene kazandırılan oyuncuların sayısı artıyor. Bu oyuncuları takımımıza kazandıran altyapı antrenörlerimize teşekkür ediyoruz. 5 futbolcumuz Manisaspor için büyük yatırım. Artık profesyonel olup mesleklerini ellerine alıyorlar. Arkadaşlarımızı seçerken sadece oynadıkları futbola bakmıyor, karakterlerine de bakıyoruz. Kendilerine başlarılar diliyorum. Kulübümüz için hayırlı olsun.” diye konuştu.

Gelişim Ligleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Esendağ ise, “Göreve geldiğimizden bu yana yönetim kurulu olarak alt yapımıza çok önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıl mücadele eden kadromuzda da alt yapıdan oynayan oyuncuların yoğunluğu ile bunu gördük. Aramıza katılan 5 isimde Manisaspor camiasına yakışan öncelikle iyi birer insan sonra sporcu olarak aramıza katıldılar. Bu kulüp için canla başla mücadele edeceklerinde şüphem yok. Manisaspor’da başarılı olarak milli takımlara kadar gideceklerine ve başka takımlara da giderek bu kulübe kazanç sağlayacaklarına inanıyorum.” dedi.

Futbolcular Gökdeniz Varol (forvet), İbrahim Korkmaz (forvet), Mustafa Berk Karahan (kaleci), Oğuzhan Kayar (orta saha) ve Oğuzhan Yıldırım (orta saha) ise teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuza kendilerine verdikleri fırsat için teşekkür ederek, “Manisaspor’da kalıcı olmak istiyoruz. Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. Verilen fırsatı iyi değerlendireceğiz. Çok çalışıp mevcut kadroda yer almak istiyoruz.” dediler. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.