Manisa'da Bugün

MANİSASPOR’DA 9 İSİM SINIRDA!..

SPOR

Ligde son iki haftayı beraberliklerle geçen Manisaspor, hafta sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında üç puan arayacak.

Ligin 24. haftasında pazar günü saat 13.00’te Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Tarzanlar, zorlu 90 dakika için yarın öğleden sonra İstanbul aktarmalı uçakla Gaziantep’e gidecek. Siyah-Beyazlıların son çalışmayı burada yapıp hazırlıklarını tamamlayacağı kaydedildi. Eksik oyuncu yok; ama takımda 9 oyuncunun kart sınırında olması, teknik heyeti alarma geçirdi. Benjamin, Kahe, Eray, Hasan Ali, Hikmet, Hüseyin, Iwanski, Murat Gürbüzerol ve Volkan, kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Adana Demirspor maçında forma giyemeyecekler. Erginer, gerekli olmadığı sürece basit kart görenin takıma verebileceği zararın altını çizdi. Manisaspor, ligin ilk yarısında konuk ettiği rakibini Murat Gürbüzerol ve Iwanski’nin golleriyle 2-1 mağlup etmişti.

SON DEPLASMAN GALİBİYETİ ERCİYES’TEYDİ

Manisaspor, deplasman karnesi olarak iç saha performansına yaklaşamazken, deplasmandaki galibiyetlerini Göztepe (0-1), Erciyesspor (2-3), Boluspor (1-2) karşısında almıştı. Öte yandan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, topladığı 30 puanın 20’sini iç sahada topladı. Mavi-Beyazlılar, kendi evinde kolay kolay berabere kalmayan bir takım. Antep ekibi, oynadığı 12 maçta sadece 2 kez berabere kalıp 6 galibiyet, 4 mağlubiyet aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.