Manisa'da Bugün

Manisaspor’da Bolu sınavı öncesi son durum…

SPOR

Pazar saat 14.00’te konuk olacağı rakibini gözüne kestiren Manisaspor, üç puana kenetlendi.

Manisaspor, PTT 1. Lig’in 12. haftasında pazar saat 14.00’te Bolu Atatürk Stadı’nda Boluspor ile kozlarını paylaşacak. Tarzan, bu zorlu deplasman öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Manisaspor’da Gökay dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Manisaspor, Boluspor maçı için cumartesi saat 11.20’de İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan İstanbul’a gidecek ve oradan karayolu ile Bolu’ya geçerek, Bolu Otel’de kampa girecek.

3 HAFTADA 7 PUAN TOPLADIK

İki hafta önce İzmir’de konuk olduğu Göztepe maçını 1-0’lık skorla kazanarak üzerindeki deplasman stresini atan Manisaspor, Boluspor’u da yenip bu çıkışını sürdürme amacında. Son 3 haftada 7 puan toplayan Siyah-Beyazlılar, mutlak galibiyete ihtiyacı olan ve zor günler geçiren rakibinden kesinlikle çekinmiyor.

ERGİNER: “SEYİR ZEVKİ YÜKSEK BİR MAÇ…”

Hakem Volkan Bayarslan’ın düdük çalacağı maç, TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Manisaspor Teknik Patronu Reha Erginer, son haftalardaki istikrarlı gidişatı Bolu’da da sürdürmek istediklerini belirterek, “Her hafta daha iyiye giden bir oyunumuz var. Samsunspor maçında rakibin beklenmeyen oyun tarzı nedeniyle hücumda pek etkili olamadık. Bu hafta Boluspor maçında açık bir futbol oynanacağına eminim. Futbolseverlere güzel bir maç izlettirmek istiyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.