Manisa'da Bugün

Manisaspor’da Gökay İravul sevinci!..

SPOR

Tavşanlı maçında sakatlanan genç orta saha oyuncusu, çabuk iyileşti, bugün ilk kez takımla birlikte çalıştı...

Manisaspor, Boluspor maçının hazırlıklarına Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusuyla başladı. Topla ısınma çalışmasıyla devam eden antrenman, dayanıklılığa yönelik dar alan oyunları ve dar alanda taktik oyunun ardından stretching ile tamamlandı.

Manisaspor’da milli takım kamplarında bulunan Bülent Cevahir, Eray Ataseven ve Murat Demir antrenmanda yer almazken Gökay Iravul takımla birlikte çalışmalara başladı. Tedavisi devam eden Yasir Vardar ise takımdan ayrı olarak düz koşulara başladı.

HAKAN VE VOLKAN’DAN ÜÇ PUAN SÖZÜ

Hakan Turan, Boluspor maçı öncesinde yaptığı değerlendirmede “Samsunspor maçında her iki tarafta istekliydi. Gol pozisyonlarına da girdik değerlendirebilseydik galipte gelebilirdik. Bu maç geride kaldı. Önümüzde Boluspor maçı var. Tek düşüncemiz 3 puan. Yoğun bir şekilde bu maça hazırlanıyoruz. Bolu’da istediklerimizi yapabilirsek rahat bir maç olur bizim adımıza” dedi. Kaleci Volkan da, Bolu’dan istedikleri sonuçla döneceklerini ifade ederek, komple bir takım olduklarını söyledi. Tecrübeli file bekçisi, en az gol yiyen kalecisi olmasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi; “Bu başarımın en büyük payı Reha hocam, Veysel, Ümit, İlker ve Kazım hocamın. Onlar sezon başında bana güvendiklerini belirttiler. Bu güveni de almak bir kaleci için çok önemli. Maçlara daha da güvenli çıktım. Çok fazla da bana iş düştüğünü düşünmüyorum. Ben elimden geleni yapıyorum. Benim tek başıma yapabileceğim hiç birşey yok. Takım olarak çok iyi defans yapıyoruz. Takım olarak bir şeyleri başarıyoruz. Bu tamamen takımın başarısıdır.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.