Manisa'da Bugün

MANİSASPOR’DA HEDİYE TRANSFERE AÇIK KAPI

SPOR

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, devre arası transfer döneminde mevcut kadroyla yola devam edeceklerini, transferi düşünmediklerini söyledi; ama açık kapı bırakmayı ihmal etmedi

Manisaspor Yöentimi, devrenin bitmesinin ardından Manisaspor’u takip eden muhabir ve köşe yazarlarıyla Çakra’da yemekte bir araya geldi. Organizasyona Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç da katıldı. Oldukça sıcak ortamda geçen organizasyonda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Kulübün geleceğinin ele alındığı toplantıda gündem doğal olarak transferdi.

 “TRANSFERE SICAK BAKMIYORUZ”

Takıma takviye yapılıp yapılmayacağı konusunda camianın ikiye bölündüğünü anlatan Başkan Hasgör, bu konuda yönetim kurulu olarak transfere sıcak bakmadıklarını belirtti. Kulübün transfer yapacak mali gücünün olmadığının altını çizen Hasgör, “Kimsenin beklemediği bir başarıya ulaştık. Şimdi insanların bu takıma bakış açısı değişti. Çok hassas bir döngüdeyiz. Sezona başlarken ki düşüncelerimizle şimdiki düşüncelerimiz arasında fark yok. Kadromuza, hocalarımıza güveniyoruz. Bizlerde Süper Lig’in hayalini kuruyoruz; ama daha altyapıdan gelen ve takımda henüz şans bulamayan gençlerimiz var, ikinci yarı kendilerinden çok şey beklediğimiz oyuncularımız var. Önceliğimiz mali yapıyı düzene sokmak. Yeni yılda Manisaspor karayı görmüş olacak” dedi.

“AFRİKALI FORVET DENEYECEĞİZ”

Manisaspor’un geleceğe yönelik transfer yapmasına kimsenin bir şey diyemeyeceğini ve kulüp olarak bu politikayla hareket ettiklerini kaydeden Hasgör, “Bir Ümit Milli Takım stoperine teklif götürdük; olmadı, Beşiktaş daha fazla para verdi ve aldı. Antalya kampında bir Nijeryalı Stanley Nka Ohawuchi'yi denemeye alacağız. Bedava maliyeti var. Bu oyuncuyla ilgili kararı hocamız verecek. Bunun dışında para verip alacak oyuncu yok” diye konuştu.

“HİKMET’E RESMİ TEKLİF YOK”

Hiçbir oyuncuyu satmayacaklarının da altını çizen Hasgör, Hikmet Balioğlu’na Trabzonspor’un talip olduğu yönündeki dedikodulara, “Bir haber yapılıyor, biz dahil oyuncumuz da buna inanıyor. Hikmet için birçok takımın ilgili olduğunu biliyorum; ama ne Trabzonspor’dan ne de başka bir kulüpten resmi transfer teklifi almadık. Manisaspor, hem yetiştirici hem de yarışmacı bir kulüp olacak” dedi.

“HEDİYE FUTBOLCU TEKLİFİ OLMADI”

 Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Vestel CEO’su Ömer Yüngül’ün kulübe futbolcu hediye edeceği yönündeki haberlere de açıklık getiren Hasgör, “Bizde gazetelerden okuyoruz. Kimseden böyle bir teklif almadık. Hediye etmek isteyene de hayır diyecek lüksümüz olamaz” ifadelerini kullandı. MUSTAFA TATLI

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.