Manisa'da Bugün

MANİSASPOR’DAN BEMBEYAZ SAYFA

SPOR

Şanlıurfaspor mağlubiyetini “hayırlı mağlubiyet” olarak gören Tarzan, maçtan sonra şampiyonluk andı içti...

PTT 1. Lig’deki temsilcimiz Manisaspor, son üç haftadır oynanan kötü futboldan gerekli dersi aldı. Üç haftada 4 puan toplamasına rağmen son Şanlıurfaspor maçında oynadığı futbolla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Siyah-Beyazlılar, maçtan sonra yeni bir sayfa açtı.

HASGÖR “ÜZÜLMEYİN” DEDİ

Karşılaşma sonrasında takımla apar topar bir toplantı yapan Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Bir mağlubiyetle rotalarından sapmayacaklarını ifade eden Hasgör, “Kimse paniğe kapılmasın. Ligin ilk yarısında da lige istediğimiz gibi başlayamamıştık; ancak sonraki haftalarda gücümüzü herkes gördü. Biz teknik heyetimize ve futbolcularımıza sonuna kadar inanıyoruz. Bu takım sezon sonunda hak ettiği yere gelecek. Ankaragücü maçında birlik ve beraberliğimizi gösterip yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Bu maça Karşıyaka maçından daha fazla ilgi bekliyoruz” diye konuştu.

FUTBOLCULAR SÜPER LİG SÖZÜ VERDİ

Teknik Patron Reha Erginer, futbolcularla yaptığı toplantıda artık toparlanma vakitlerinin geldiğini, oynanan oyunun kendilerine yakışmadığını ifade ederek, futbolculara “kendinize gelin” uyarısı yaptı. Futbolcular da Süper Lig için ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydederek, “Gidişatın tüm sorumlusu biziz. Herkes nasıl bir takım olduğumuzu Ankaragücü maçında görecek” diye konuştular.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.