Manisa'da Bugün

MANİSASPOR'UN İŞİ DUALARA KALDI

SPOR

Manisa’yı yıllar boyunca Süper Lig ve PTT 1.Lig’de temsil eden Manisaspor, bir mucize olmadığı takdirde hafta sonu 2’inci Lig’e düşecek.

ÖZEL HABER: COŞKUN KÖKÖZ
PTT 1.Lig’de kötü bir sezon geçirerek ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Manisaspor’da sessizlik sürüyor. Lige tutunma adına mucizeye ihtiyacı olan Ege ekibinde Giresunspor maçı sonrası ise kılıçların çekilmesi bekleniyor. Muhalif kesimin mevcut Başkan Abdullah Mergen ve yönetimini istifaya davet edeceği gelen haberler arasında.

Geçtiğimiz hafta sonu Denizlispor karşısında kaybederek ligde kalma umutlarını neredeyse tamamen yok eden Manisaspor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Giresunspor maçını kazanıp taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor. Lig’de kalması için kazanması yeterli olmayan siyah-beyazlıların düşme hattındaki rakipleri Bucaspor ve Denizlispor’un alacağı skorlar bir nevi kaderinin belirleyecek. Kötü bir sezon geçiren ve sportif başarı anlamında hiç birşey yapamayan Manisaspor’da tüm gözler Başkan Abdullah Mergen ve yönetimine döndü. Ağır eleştiriler alan Başkan Abdullah Mergen’e karşı muhalif isimler birleşerek cephe oluşturmaya hazırlanırken, ‘istifa’ seslerinin Giresunspor maçı sonrası daha da artması bekleniyor. Manisaspor’un ligde kalma hesapları Manisaspor’un ligde kalması için galip gelmesi, Denizlispor’un yenilmesi, Bucaspor’un da berabere kalması gerekiyor. Bu durumda 3 ekip de 33 puana ulaşacak ve kendi aralarındaki maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayan Manisaspor ligde kalmayı başaracak. Diğer her türlü sonuçta Manisaspor lige veda edecek. “Çıkmadık candan ümit kesilmez” Ufakta olsa şanslarının sürdüğünü ifade eden Başkan Abdullah Mergen, “Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Bizde son düdüğe kadar ümidimizi yitirmeyeceğiz” dedi. Orduspor’un (28) ardından en çok maç kaybeden ikinci takım olan Manisaspor (21), istatistiklerle de sınıfta kaldı. Ege ekibi 33 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 21 mağlubiyet alırken, 38 gol atıp 59 golü kalesinde gördü.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.