Manisa'da Bugün

MANİSASPOR'UN KAMPI PARASIZLIK YÜZÜNDEN İPTAL OLDU

SPOR

Spor Toto 2’nci Lig’e düştükten sonra,”Bu ligde misafiriz” mesajı veren Manisaspor’da mali sıkıntılar nedeniyle tablo kararıyor. Henüz bütçesi belli olmayan ve umudunu futbolcu satışına bağlayan siyah beyazlılarda Bolu kampı iptal edildi.

Yeni sezona Tarık Almış Tesisleri’nde hazırlanılacak. Forma sponsoru Lescon da kulüple anlaşmayı iptal etti. Toplam 50 milyon TL borcu olan Manisaspor’un yalnız eski futbolcusu Makukula’nın bonservis borcu için kulübü Benfica’ya 10 milyon TL ödemesi gerekiyor. Manisaspor, aksi takdirde lige eksi puanla başlayacak. Transferde Altınordu’dan golcü Mertan Caner Öztürk ve Gölbaşıspor’dan stoper Nuri Terliksiz’le 2’şer yıllığına anlaşan ekibin listesinde Altınordu’dan Ozan Sol da var. BÜYÜK KIYIM
Manisaspor’u, 2. Lig’e düşüren Başkan Abdullah Mergen, gerek altyapıda gerekse üst kademede personel kıyımına devam ediyor. 2014-2015 sezonundaki başarısızlığının faturasını suçu olmayan personele çıkarmaya devam eden Mergen, kulübün 77 olan personel sayısını ilk planda 47’e düşürdü ve ciddi bir tasarruf yaptıklarını açıkladı. 50. yıldönümünde zor günler geçiren ve büyük maddi kriz yaşanan Manisaspor’da, personelin aylardır maaş alamadıkları ortaya çıktı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.