Manisa'da Bugün

MANİSASPORUN YENİ HOCASI BELLİ OLDU

SPOR

Manisapor'un Yeni Teknik Direktörü belli oldu

 Geçtiğimiz gün Reha Erginer ile yolarını ayıran Manisaspor Kemal Özdeş ile anlaştı. Edinilen bilgilere göre Manisaspor Kulübü tarafından açıklama ilerleyen saatlerde yapılacak

Kemal Özdeş Kimdir?

Kemal Özdeş, (d. 10 Mayıs 1970, Manisa), Türk eski futbolcu ve teknik direktör. En son Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'u çalıştırmıştır. Teknik direktör Ersun Yanal'ın yanında yardımcı antrenörlük yapmasıyla tanındı.
Futbolcu kariyeri

Manisa Mensucatspor
Genelde amatör seviyede Ege Bölgesi'nin ekiplerinde futbol oynadı. Son olarak 1993-95 yılları arasında Manisa Mensucatspor'da oynadı ve sözleşme bitimi aktiv futbolu bıraktı.

Teknik direktör kariyeri
Futbol vedasından sonra antrenörlük yapmaya karar verdi ve ilk antrenörlük deneyimini 1995 yılında Bergamaspor'da yardımcı antrenörlük görevini üstlenerek edindi. Ardından birçok takımda yardımcı antreönrlük görevini üstlendı. Ardından Tevfik Lav, Ersun Yanal gibi teknik direktörler için yardımcı antrenörlük yapmaya başladı.

Manisaspor
2005-2007 yıllarında Manisaspor'da Ersun Yanal'ın yanında yardımcı antrenör olarak görev yaptı.
Trabzonspor
2008-2009 sezonunda Trabzonspor'da Ersun Yanal döneminde yardımcı antrenör olarak aldı.

Türkiye U-19
2010 tarihinde Türkiye U-19 Milli Takım teknik direktörü olmuştur. Türkiye U-19 millî takımının teknik direktörlüğünü ve aynı zamanda Türkiye U-21 millî takımında teknik direktör Raşit Çetiner'ın yardımcı antrenörlüğünü yapmıştır.
Türkiye U-19 millî takımıyla Temmuz 2011 tarihinde Romanya'da düzenlenen 2011 UEFA Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonasına katıldı fakat takımıyla grup asamasında elenerek derece elde edemedi.

Manisaspor
2011-12 sezonunun hazırlık döneminde teknik direktör Hikmet Karaman'la yollarını ayıran Manisaspor'da teknik direktörlük için düşünülen adayların başında gelmiştir. TFF'den izin çıkmasıyla bu teklifi kabul eden Kemal Özdeş Manisaspor'la 4 sezonluk sözleşme imzalayarak Manisaspor teknik direktörü olmuştur. 24 Ocak 2012 tarihinde görevinden istifa etmiştir.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.