Manisa'da Bugün

MEHMET UÇAK NEREDE ?

SPOR

Vali Halil İbrahim Daşöz, düzenlediği bir organizasyonda daha Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak’ı yine yok saydı.

 Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, TFF onuruna yemek verdi. Saruhan Otel'de düzenlenen yemeğe, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra TFF Yönetim Kurulu üyeleri, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Mehmet Pakdemirli ile profesyonel kulüp başkanları, mülki idare amirleri, oda ve dernek başkanları katıldı. Yemeğin açılış konuşmasını yapan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TFF'yi ve Türk Milli Takımı'nı memleketi Manisa'da ağırlamamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Vali Halil İbrahim Daşöz ise, 3 gündür Manisa'nın bayram yerine döndüğünü belirterek, maçın oynanacağı günün Manisa'nın en büyük bayramı olacağını söyledi. Daşöz, milli maçın Manisa'da oynanması nedeniyle şehri adına Başkan Demirören'e teşekkür etti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören de, Manisa'nın gösterdiği ev sahipliği ve misafirperverlik dolayısıyla memnuniyetini dile getirdi. Konuşmaların ardından Başkan Demirören, Vali Daşöz, Tugay Komutanı Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım ve Emniyet Müdürü Yunus Çetin'e teşekkür plaketi verdi. Manisalı oda başkanları ise, Başkan Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerine el dokuması halı hediye etti.

UÇAK YEMEKTE YOKTU (!)

Yemekte ilginç bir ayrıntı vardı. Vali Daşöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Uçak’ı yine önemli bir organizasyonunda yok saydı. Daha önce ekim ayında ilimizde düzenlenen Dünya ve Akdeniz Kadınlar Bocce Şampiyonası’nın toplantısına davet etmeyen Daşöz, bu kez milli maç organizasyonda TFF heyetine verdiği yemekte Uçak’ı es geçti. Toplantıda Spor İl Müdürü’nün olmaması, şaşkınlıkla karşılandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.