Manisa'da Bugün

MEVLÜT AKTAN MANİSASPOR BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

SPOR

Manisaspor’da ismi başkanlığa geçen Mevlüt Aktan, 45haber.com Spor Editörü Coşkun Kököz’e özel açıklamalarda bulundu.

 Manisaspor’da ismi başkanlığa geçen Mevlüt Aktan, 45haber.com Spor Editörü Coşkun Kököz’e özel açıklamalarda bulundu. Başkanlığa aday olduğunu açıklayan Aktan, “Aday olacağım yönünde çıkan haberler doğrudur. Mevcut Başkan Emre Hasgör ile yaptığımız görüşmelerin ardından bu işe kalkıştık. Manisaspor’u daha iyi bir yerlere taşımak için aday olduk. Mevcut borçları nasıl kapatırız, Manisaspor’a sabit gelirleri nasıl sağlarız bununla ilgili görüşmelerimiz oldu. Heyecan katmaya geliyoruz. Güçlü bir yönetimle göreve geliyoruz. Manisaspor’u hedeflediği yere taşımak için çok çalışacağız. İddialı bir takım kuracağız. Bizden sonraki yönetime de borçsuz bir takım bırakmak en büyük hedefimiz. Bu süreçte Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de sonuna kadar arkamızda olacağını söyledi” diye konuştu.

“Yönetim sil baştan olacak”

Yönetim kurulunda tamamen bir değişimin olacağını ifade eden Aktan, “Henüz yönetimde yer alacak isimler belli olmadı. Mevcut yönetimin desteği bizim için çok önemli. Onlarda destek vereceklerini söylediler. Emre Hasgör’ün yönetimde yer alacağı yönündeki söylemler geçerli değildir. Manisaspor’un yönetimi sil baştan olacak” diye konuştu.

“Kongre tarihi öne alınmalı”

Haziran’da yapılacak kongre tarihini öne çekmek istediklerini söyleyen Başkan adayı Mevlüt Aktan, “Ben aday olsam da olmasam da, mevcut başkan Emre Hasgör ya da bir başka isimde olsa kongrenin biran önce yapılması gerekiyor. Manisaspor için bu çok önemli. Neden önemli çünkü yeni sezon öncesi planlama yapmak için Haziran ayı beklenmemeli. Bizim planlamamızda kongrenin Mayıs ayında yapılması kulübe faydalı olacağı yönünde. Mevcut yönetimin olağanüstü kongre kararı alacağını umuyoruz” dedi.

“Sportif direktörümüz belli”

Göreve gelirken yanında Teknik Direktörlük görevi için Yücel İldiz’i, menajer olarak ta Manisaspor’un eski kalecisi Bülent Ataman’ı getireceği yönündeki haberlere de açıklık getiren Aktan, “Yücel İldiz ismi gerçeği yansıtmamaktadır. Bülent Ataman ismi doğrudur. Kendisiyle göreve geldiğimiz andan itibaren çalışacağız. Sportif direktör olarak kulüpte görev alacak. Bülent Ataman Manisalı futbolseverlerin çok sevdiği bir isim. Zaten iki haftadır çalışıyoruz. Yurt dışına iki tane arkadaşımızı gönderdik. Bülent Ataman’ın dışında birkaç isim daha olacak. Şimdiden planlamalarımızı yapıyoruz. Hoca olarak birkaç isimle görüşmelerimiz var, ancak bu Yücel İldiz değil” diye konuştu.

Öte yandan Mevlüt Aktan’ın yönetiminde yer alacak ilk ismin Kenan Yaralı döneminde Asbaşkan ve Basın Sözcüsü olarak görev alan ÇELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Ayaydın’ın olduğu bildirildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.